Χαρακτηριστικά:
- Ελεγχόμενο pH. Προωθεί τα όξινα ούρα για να μειώσει τον σχηματισμό λίθων στρουβίτη και να προωθήσει τη διάλυση τους.
- Μέτρια ποσότητα πρωτεΐνης που βοηθά στην ελαχιστοποίηση της διαθεσιμότητας του υποστρώματος για βακτήρια που παράγουν ουρεάση.
- Εξαιρετικά εύγευστο για μακροχρόνια διατροφή.
- Ενισχύει την ακεραιότητα του βλεννογόνου του ουροποιητικού συστήματος μέσω των γλυκοζαμινογλυκανών (GAG), ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και αντιοξειδωτικών που περιέχει.
Συστατικά:
Σύνθεση: καλαμπόκι,άλευρο σίτου, αποξηραμένη πρωτεΐνη πουλερικών, Ρύζι, χοιρινό λίπος, άλευρο πρωτεΐνης αραβοσίτου, υδρολυμένες πρωτεΐνες, αποξηραμένος πολτός τεύτλου, αποξηραμένο αυγό, Ανόργανα άλατα, Ιχθυέλαιο.
Παράγοντες οξινοποίησης του ούρου: θειικό ασβέστιο,
φωσφορικό οξύ.
Αναλυτικά Συστατικά:
Πρωτεΐνη: 22%, Περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες: 15%, Ακατέργαστη τέφρα: 4,9%, Ακατέργαστες διατροφικές ίνες: 1,5%, Ασβέστιο: 0,7%, Φώσφορος: 0,7%, Κάλιο: 0,7%, Χλωριούχο: 0,7%, Θείο: 0,3%, Νάτριο: 0,2%, Μαγνήσιο: 0,08%.
Διατροφικά πρόσθετα:
IU/kg: Βιτ Α: 30 000; Βιτ D3: 1 000; Βιτ Ε: 350;
mg/kg: Μονοένυδρος θειικός σίδηρος: (Fe: 170); Άνυδρο ιωδικό ασβέστιο: (I:2.7); Πενταένυδρος θειικός χαλκός: (Cu:18); Μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο: (Mn:64); Μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος: (Zn: 160); Σεληνιούχο νάτριο: (Se: 0.18).