Χαρακτηριστικά:
- Χαμηλά επίπεδα φωσφόρου που βοηθούν στην επιβράδυνση της εξέλιξης της νεφρικής νόσου.
- Περιορισμένες αλλά υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες που βοηθούν στην ελαχιστοποίηση της απώλειας της μυϊκής μάζας και του σχηματισμού τοξινών.
- Αυξημένα επίπεδα βιταμινών συμπλέγματος Β.
- Ο ήπιος περιορισμός του νατρίου μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου της συστηματικής υπέρτασης.
Συστατικά:
Κρέας και ζωικά παράγωγα, Δημητριακά, Έλαια και λίπη, Aυγό και παράγωγα αυγού, Σάκχαρα, Aνόργανα άλατα.
Πηγές πρωτεϊνών: συκώτι, Kαρδιά, Aραβόσιτος, Aυγό σε σκόνη, Pύζι, Γαλοπούλα.
Αναλυτικά πρόσθετα:
Υγρασία: 72.0%
Πρωτεΐνες: 5.4%
Περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες: 7.6%
Ακατέργαστη τέφρα: 1.8%
Ακατέργαστες διατροφικές ίνες: 0.3%
Ασβέστιο: 0.22%
Φώσφορος: 0.11%
Κάλιο: 0.45%
Νάτριο: 0.08%
Πρόσθετα διατροφής:
IU/kg:
Βιτ. A: 1645;
Βιτ D3: 230.
mg/kg:
E1: 47.8;
3b202: 0.92;
E4: 5.8;
E5: 8.4;
3b605: 116.4.
Τεχνολογικά πρόσθετα:
mg/kg: E499: 3000.
Αντιοξειδωτικά.